Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Κρήτης συμμετέχει στο Πολυθεματικό Τριήμερο Εκδηλώσεων “Το ΤΕΙ Κρήτης στο Αρσενάλι” από Πέμπτη 13 Μαρτίου έως και το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014.

Εκπαιδευτική και επαγγελματική ενημέρωση θα παρέχεται καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων από στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης στο ευρύ κοινό των επισκεπτών, αλλά και σε συμμετέχοντες φοιτητές, μαθητές, υποψήφιους και εκπαιδευτικούς, αλλά και γονείς, που θα πλαισιώσουν τις ποικίλες εκδηλώσεις.
Την Παρασκευή 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν δύο Εργαστήρια (Workshops) Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας, εστιασμένα στις εκπαιδευτικές ανάγκες και τις εναλλακτικές επιλογές α) μαθητών και υποψηφίων για τις σχολές και τα τμήματα της ανώτατης εκπαίδευσης β) σε φοιτητών και πτυχιούχων του ΤΕΙ Κρήτης.
Τα θέματα θα αναπτυχθούν από τη Σύμβουλο Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης, κ. Μ. Αλογδιανάκη, MSc. Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός.
Με δεδομένο δε ότι υπάρχει γενικότερο ενδιαφέρον και προβληματισμός γύρω από τα ζητήματα της επιλογής των σπουδών, της διαχείρισης της σταδιοδρομίας και τις προοπτικές της σύγχρονης αγοράς εργασίας, τα εργαστήρια αυτά είναι ανοικτά στο ευρύτερο κοινό των επισκεπτών. Δεν απαιτείται προηγούμενη εγγραφή.
 
 Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.