ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 29 και 30 Aυγούστου 2013, το 8ο Συνέδριο με τίτλο ‘New Horizons in Industry, Business and Education’ NHIBE 2013 στα Χανιά.
Το Συνέδριο συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής (πρώην Τμ. Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων του ΤΕΙ Κρήτης) και το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.
Στο συνέδριο συμμετείχαν πάνω από 80 Καθηγητές και Ερευνητές των οποίων το ερευνητικό αντικείμενο άπτεται των θεματολογιών του Συνεδρίου.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Καθ. κ. Γ. Παπαδουράκης, ως προεδρεύων του Συνεδρίου.
Στο συνέδριο παρουσιάσθηκαν περισσότερες από 60 ερευνητικές εργασίες, και ακολούθησε συζήτηση και διάλογος για την εφαρμοσιμότητα των ερευνητικών αποτελεσμάτων.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο ξενοδοχείο Perle Hotel & Resort το οποίο βρίσκεται στο Σταυρό Χανίων, για τις εξαίρετες υπηρεσίες που παρασχέθηκαν. Ευχαριστούμε θερμά επίσης, τους Χορηγούς του Συνεδρίου, και συγκεκριμένα το Οινοποιείο Δουλουφάκη, για την προσφορά του σε κρασιά, όπως επίσης και τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης για την προσφορά της σε τουριστικούς χάρτες, και υλικό προβολής της Περιφέρειας Κρήτης, και συγκεκριμένα τον κ. Χαρίτο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από τον ιστότοπο του Συνεδρίου:
http://nhibe2013.vs-net.eu/index.php?page=welcome