Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, στο πλαίσιο των στατιστικών ερευνών που διενεργεί για την παραγωγή των επίσημων στατιστικών στοιχείων για την Έρευνα και Ανάπτυξη (Ε&Α) στην Ελλάδα, σε εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 995/2012, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην «έρευνα χρήσης χρόνου» του προσωπικού των ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.
Παρακαλούμε να συμπληρώσετε το σύντομο ερωτηματολόγιο, που σας αποστέλλουμε, ο χρόνος συμπλήρωσης του οποίου δεν ξεπερνά τα δέκα λεπτά.
Με το ερωτηματολόγιο συγκεντρώνουμε τα στοιχεία που απαιτούνται, σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές και μεθοδολογία, για την ακριβέστερη εκτίμηση των δραστηριοτήτων Έρευνας και Ανάπτυξης του προσωπικού των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ (διδακτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό) και τον διαχωρισμό τους από τις άλλες συνήθεις δραστηριότητες.
Στόχος μας η διευκόλυνση της συλλογής των στοιχείων Ε&Α, με παράλληλη βελτίωση της ποιότητάς τους, από τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, τους σημαντικότερους και πολυπληθέστερους φορείς έρευνας στη χώρα μας.  
Επισυνάπτουμε σχετική συνοδευτική επιστολή της Διευθύντριας του ΕΚΤ, Δρος Εύης Σαχίνη (εδώ).

Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://surveys.metrics.ekt.gr/index.php?lang=el&sid=87584&token=wdhebcppgiiuc8g
Παρακαλούμε μην δημοσιοποιείτε την παραπάνω διεύθυνση, καθώς είναι προσωπική για κάθε συμμετέχοντα. Για να ξεκινήσετε τη συμπλήρωση, πατήστε το κουμπί "Επόμενη >>" στην αρχική σελίδα.

Παρακαλούμε για τη συμπλήρωσή του έως τις 26 Οκτωβρίου 2015.
Είμαστε στη διάθεσή σας και τηλεφωνικώς για οποιαδήποτε διευκρίνιση και υποστήριξη χρειαστείτε ή και για την από κοινού συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας.
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)/Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ)
Τμήμα Καταγραφής, Μέτρησης και Υπηρεσιών Ερευνητικής & Καινοτομικής Δραστηριότητας
Επικοινωνία: κα Αγγελική Τσουκαλά, κα Τώνια Ιερομνήμων
Τηλ.: 210 7273904, 210 7273708, Fax: 210 7246824, e-mail: ekt_surveyRD@ekt.gr