ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Τ.Π.) ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ

  Το Τ.Ε.Ι. Κρήτης προκηρύσσει την πλήρωση οκτώ (8) κενών οργανικών θέσεων Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού (Ε.Τ.Π.), ως ακολούθως:
1. ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
    Α. ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
α. Μία (1) θέση Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού (Ε.Τ.Π.) ειδικότητας Τεχνολόγου Μηχανικού (αποφοίτου ΣΤΕΦ) με εξειδίκευση στις «Εφαρμογές Πληροφορικής» για την υποστήριξη εργαστηρίων του τομέα Πληροφορικής.
Απαιτούμενα προσόντα: Άριστη εξοικείωση με τεχνολογίες ανάπτυξης και ολοκλήρωσης συστημάτων υλικού-λογισμικού, γραφικής υπολογιστών και οπτικοποίησης δεδομένων, ψηφιακής επεξεργασίας σήματος και ευφυών συστημάτων. Θα συνεκτιμηθούν συναφείς μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (που να αποδεικνύεται από σχετικούς τίτλους).
β. Μία (1) θέση Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού (Ε.Τ.Π.) ειδικότητας Μηχανικού Εφαρμοσμένης Πληροφορικής & Πολυμέσων Τ.Ε. με εξειδίκευση στην «Τεχνολογία Λογισμικού και Υλικού Τηλεπικοινωνιών» για την υποστήριξη εργαστηρίων του Τομέα Τηλεπικοινωνιών και Πολυμέσων.
Απαιτούμενα προσόντα: Άριστη εξοικείωση με τεχνολογίες δικτύων δεδομένων και υπολογιστών, ασύρματων δικτύων,  ηλεκτρονικού υλικού τηλεπικοινωνιών, λογισμικού σε περιβάλλοντα Unix-Linux και τετραετής τουλάχιστον επαγγελματική προϋπηρεσία ως Μηχανικός Εφαρμοσμένης  Πληροφορικής & Πολυμέσων Τ.Ε. Θα συνεκτιμηθούν συναφείς μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας  (που να αποδεικνύεται από σχετικούς τίτλους).
Β. ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
Μία (1) θέση Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού (Ε.Τ.Π.) ειδικότητας πτυχιούχου Μηχανικού Δομικών Έργων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.).
Απαιτούμενα προσόντα :
1.Πτυχίο ΤΕΙ «ή ισότιμο αυτού πτυχίο σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής» 
2. Τουλάχιστον 4ετής εργαστηριακή ή επαγγελματική εμπειρία
 Γ. ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ
Μία (1) θέση Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού (Ε.Τ.Π.) ειδικότητας Μηχανολόγου Μηχανικού Τ.Ε. για την Τεχνική υποστήριξη  των εργαστηρίων «Αυτοματικής-Ρομποτικής» και «CNC Μηχανών» του Τμήματος Μηχανολογίας. 
  Απαιτούμενα προσόντα: Τουλάχιστον 4ετής επαγγελματική εμπειρία ως Μηχανολόγος, άριστη γνώση προγραμμάτων CAD και εξοικείωση με τις τεχνολογίες Η/Υ. Θα συνεκτιμηθούν γνώση και εμπειρία σε CNC μηχανές και ρομποτικά συστήματα καθώς και η καλή γνώση της αγγλικής.
2. ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
    ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
Μία (1) θέση Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού (Ε.Τ.Π.) ειδικότητας «Πληροφοριακά Συστήματα στη Διοίκηση»
Απαιτούμενα προσόντα:
  1. Πτυχίο Πληροφορικής Τ.Ε.Ι.
  2. Τετραετής τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε πληροφοριακά συστήματα διοίκησης (ERP, CRM, Account Management).
Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας (να αποδεικνύεται από σχετικούς τίτλους) και μεταπτυχιακοί τίτλοι ειδίκευσης θα συνεκτιμηθούν. 
     3. ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
    ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
Μία (1) θέση Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού (Ε.Τ.Π.) ειδικότητας «Νοσηλευτικής».
Απαιτούμενα προσόντα: 
1. Τετραετής τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία ως Νοσηλευτής/τρια  στον κλινικό ή  κοινοτικό τομέα υγείας.
Θα συνεκτιμηθούν η πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας (να αποδεικνύεται από σχετικούς τίτλους), η πολύ καλή  γνώση Η/Υ (να αποδεικνύεται από σχετικούς τίτλους) καθώς και μεταπτυχιακοί τίτλοι ειδίκευσης.
4. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
    ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ
Μία θέση Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού (Ε.Τ.Π.) ειδικότητας «Ηλεκτρονικού ή Μηχανολόγου». Απαιτείται πτυχίο ΤΕΙ Ηλεκτρονικής ή Μηχανολογίας για την τεχνική στήριξη των εργαστηρίων «Φυσικής Κυματικής-Ακουστικής» και «Ακουστικής και Οπτικής Τεχνολογίας» του Τμήματος.
Απαιτούμενα προσόντα: Τουλάχιστον 4ετής εργαστηριακή ή επαγγελματική εμπειρία στην τεχνική στήριξη και ανάπτυξη εργαστηριακών διατάξεων κυματικής, ακουστικής, οπτοακουστικής και οπτικής, καθώς και σχετιζόμενων οπτομηχανικών, ηλεκτρομηχανικών και ηλεκτρονικών διατάξεων και αυτοματισμών. Θα συνεκτιμηθούν συναφείς μεταπτυχιακοί τίτλοι ειδίκευσης.
5. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ 
Μία θέση Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού (Ε.Τ.Π.) ειδικότητας «Πληροφορικής», όπου απαιτείται πτυχίο Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Πολυμέσων ή Ηλεκτρονικής ή ισότιμου αυτών πτυχίο της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, με εργαστηριακή και επαγγελματική εμπειρία στη διαχείριση διακομιστών (server), δικτύων και εργαστηρίων Η/Υ, μηχανοργάνωση επιχειρήσεων και οργανισμών, ανάπτυξη και διαχείριση διαδικτυακών εφαρμογών και ιστοχώρων.
            Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα ειδικά τυπικά προσόντα, που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.1404/1983, όπως τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 15 του Ν.2621/1998 και τις διατάξεις του άρθρου 9 παρ.2 του Ν. 3404/2005:
α) Πτυχίο Τ.Ε.Ι. ή ισότιμο αυτού πτυχίο σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής και
β) Τετραετή εργαστηριακή ή επαγγελματική εμπειρία.
Τα παραπάνω προσόντα πρέπει να είναι αντίστοιχα της θέσης που πρόκειται να πληρωθεί.
Εκτός από τα ειδικά τυπικά αυτά προσόντα οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν και τα γενικά προσόντα, που προβλέπονται από τον υπαλληλικό κώδικα για το διορισμό δημοσίων υπαλλήλων εκτός από το ανώτατο όριο ηλικίας, το οποίο καταργήθηκε με το άρθρο 10 παρ. 11 του Ν.3051/2002.
            Δικαιολογητικά θα κατατίθενται στις Γραμματείες των παρακάτω Τμημάτων από 11-12-2009 μέχρι και  30-12-2009.
Οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στις Γραμματείες των Τμημάτων του ΤΕΙ Κρήτης: Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων Τηλ.             2810-379716      , Πολιτικών Δομικών Έργων Τηλ.            2810-379713      , Μηχανολογίας Τηλ.             2810-379718      , Λογιστικής Τηλ.:            2810-379612      , Νοσηλευτικής Τηλ.             2810-379535      , ΤΕΙ Κρήτης, Σταυρωμένος, Ηράκλειο, Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής Τηλ.             28310-21900      , Ε..Δασκαλάκη, Περιβόλια, Ρέθυμνο, Εμπορίας και Διαφήμισης Τηλ.28420-89480, Κ. Παλαμά & Ι. Κακριδή, 72200 Ιεράπετρα, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, για περαιτέρω πληροφορίες ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.teicrete.gr/
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ
 
Δρ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ