ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου αναμένεται να ξεκινήσει το 2010 την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Βελτιστοποίηση των Δράσεων Ανακύκλωσης & Αποκομιδής των Αστικών Στερεών Αποβλήτων του Δήμου Ηρακλείου». Πρόκειται για ένα ερευνητικό και αναπτυξιακό έργο μέρος του οποίου αποτελεί η επαναχάραξη των δρομολογίων των απορριμματοφόρων (routing) με αξιοποίηση τεχνολογίας GIS, η βελτίωση της διαδικασίας χωροθέτησης των δημόσιων κάδων, η ενημέρωση των πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης και η δοκιμή και επιλογή διαφορετικών σεναρίων αποκομιδής σε διαφορετικές γειτονιές της πόλης.

Για την καλύτερη δυνατή υλοποίηση του έργου το ΤΕΙ Κρήτης αναζητά έναν επιστημονικό συνεργάτη, ειδικότητας ή εξειδίκευσης, σχετικής με το αντικείμενο ή γενικότερα με θέματα περιβάλλοντος, για πλήρη απασχόληση. Κύριο κριτήριο επιλογής θα είναι η εμπειρία και η δυνατότητα να εργαστεί συστηματικά και αποτελεσματικά, σε όλο το φάσμα των αντικειμένων του έργου. Επίσης θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η γνώση της πόλης του Ηρακλείου.
Το πρόσωπο που τελικά θα επιλεγεί θα κληθεί να συνεργαστεί με την επιστημονική ομάδα του ΤΕΙ Κρήτης, με το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό του Δήμου Ηρακλείου, ενώ θα έχει καθημερινή σχεδόν επαφή με πολίτες όλων των συνοικιών του Δήμου. Ως εκ τούτου η ικανότητα επικοινωνίας, γραπτή και προφορική, θα ληφθεί επίσης σοβαρά υπόψη.
Η αμοιβή θα είναι ανάλογη της εμπειρίας, των προσόντων και των δυνατοτήτων του προσώπου που θα επιλεγεί και θα μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2.500 €, μικτά ανά μήνα. Η αναμενόμενη διάρκεια του έργου είναι τέσσερα χρόνια και οι συμβάσεις θα ανανεώνονται ετησίως. 

Κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη παρακαλείται να στείλει άμεσα αναλυτικό βιογραφικό στοptzaferou@staff.teicrete.gr με την υπόδειξη στο θέμα «Για Έργο Δήμου Ηρακλείου», το αργότερο μέχρι τις 5η Ιανουαρίου 2010. Περισσότερες πληροφορίες στο             2810 379477      , κα Π. Τζαφέρου.