Μεταπτυχιακές Σπουδές

Μέσα από αυτές τις σελίδες μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας, καθώς και Εκαπιδευτικά Ιδρύματα του Εξωτερικού.

Χρήσιμες διευθύνσεις σας παραπέμπουν σε πληροφορίες απαραίτητες για την αναζήτηση του Προγράμματος ή του Ιδρύματος  της επιλογής σας, ενώ η σελίδα με τις διαθέσιμες Υποτροφίες, σας διευκολύνει να εντοπίσετε τις προσφερόμενες εκπαιδευτικές ευκαιρίες και να αναζητήσετε και άλλες πηγές και αρμόδιους φορείς για την περαιτέρω ενημέρωσή σας.

 

 Ανακοινώσεις

 

Ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής για  το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία» του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης.
Η κατάθεση των αιτήσεων, τόσο για το Δια Ζώσης Πρόγραμμα που θα έχει έδρα το Ηράκλειο όσο και για το Από Απόσταση Πρόγραμμα με έδρα την Αθήνα και το Ηράκλειο, γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού www.teicrete.gr/MScAgro
Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων για το Δια Ζώσης ΠΜΣ είναι η Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 με έναρξη των μαθημάτων τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2015, ενώ για το Από Απόσταση ΠΜΣ η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων είναι η Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 με έναρξη της εκπαιδευτικής περιόδου τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ ή στο email mscagro@teicrete.gr. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε και στο 2810379477